Ob svetovnem dnevu čebel smo v Medexu pripravili posebno kolekcijo medu Čebelam prijazen svet s prijaznimi posvetili, ki ga prejmete ob nakupu v naši spletni trgovini. Posvetila smo natisnili tudi na razglednice Čebelam prijazen svet, ki jih lahko brezplačno prejmete z vnosom podatkov.
Vse najboljše, čebelica.

Slovenci smo na čebele čustveno navezani. S približno 11.200 čebelarji se uvrščamo v sam svetovni vrh, čebelarstvo pa je naša pomembna kmetijska dejavnost. Čebele so odgovorne za kar 1/3 svetovne proizvodnje hrane in so za kravo in prašičem tretje najpomembnejše živali za človeka. Izreden pomen jim je pripisoval že Albert Einstein, ki je dejal: “Ko bo izginila čebela z obličja Zemlje, bo človek preživel le še štiri leta; saj ko ni več čebel, ni več opraševanja, ni več rastlin, ni več živali, ni več ljudi ...”

Želite prejeti svojo najljubšo razglednico?

Izpolnite spodnji obrazec ter izberite razgledico, ki vam je všeč in bi jo radi prejeli. Poslali jo bomo s klasično pošto na vaš naslov.

Vsem, ki boste razglednico naročili v času od 24. do vključno 31. maja 2018, bomo priložili tudi slovenski akacijev med Čebelam prijazen svet.