All products

Pijača OKF Aloe vera King z okusom granatnega jabolka, 500 ml

Granatno jabolko in aloe vera osvajata s prepletom dveh odličnih okusov v negazirani brezalkoholni pijači. Poizkusite jo in spoznali boste izjemno kombinacijo svežine in okusa.

Blagovna znamka: OKF
Oblika izdelka: pijača
Pakiranje izdelka: plastenka 500 ml
Nakup možen samo v fizični trgovini.

Pijača OKF Aloe vera King je številka 1 na svetu med pijačami z aloe vero. Z bogatim okusom granatnega jabolka in s kar 30-odstotnim deležem aloe vere prija in odžeja tudi najbolj zahtevne!

Proizvajalec:
OKF CORPORATION
Seul, Južna Koreja

Prijetna osvežitev doma, v službi, po športni aktivnosti ali na poti.

Pred uporabo izdelek dobro pretresite.

Odprto plastenko hranite v hladilniku in njeno vsebino porabite v nekaj dneh.

Voda, aloe vera v prahu, sladkor, aloe vera gel, med, kislina: citronska kislina, sredstvi za uravnavanje kislosti: kalcijev laktat in natrijev citrat, naravna aroma granatnega jabolka, stabilizator: gelanski gumi, sok rdečega zelja, barvilo: karmin.

Brez konzervansov, sladil in umetnih arom.

Aloe vera
Aloje so rastline sušnih območij. Da lahko preživijo obdobja brez padavin, imajo mesnato odebeljene liste, v katerih skladiščijo vodo. Listi imajo po robu nameščene bodice, na površini pa sloj vosku podobne snovi, ki jih ščiti pred izsuševanjem. Iz aloje se pridobivata dva izdelka: alojina smola, ki ji včasih na kratko rečemo aloja, in alojin gel. Aloja potrebuje vroče podnebje, vendar preveč sonca škoduje, ker se zmanjša količina gela v listih. Zato alojo sadijo skupaj s sadnim drevjem, ki ji daje senco. Gel pridobivajo iz rastlin, ko so te stare od 3 do 10 let. Čeprav so nasadi aloje zelo veliki, se listov ne da nabirati drugače kot ročno. Pri tem je treba biti zelo previden zaradi že omenjenih bodic na robu listov. Alojin sok pridobivajo iz 100% alojinega gela, ki ga pridobivajo s hladnim stiskanjem in s tem ohranijo aktivne snovi. Čisti sok aloe vere ima naraven, rahlo grenek, svojstven okus, zato ga imajo mnogi rajši v kombinaciji z drugimi sadnimi sokovi.

Beseda aloja izhaja verjetno iz arabske besede alloeh, ki pomeni »grenka svetleča snov«. Slovensko ime za alojo pa je tudi lopatka.

Priljubljeni