Novo v trgovini Medex

Ujemite Nasmeh Narave

Datum :07.10.2019

V trgovini Medex bomo organizirali osebna svetovanja zeliščarice in grafologinje ge. Magdalene Metelko. Ta bo predstavila ponudbo EKO čajev, ki so odslej v okviru posebne ponudbe na voljo tudi v naši trgovini na Miklošičevi.


 
Med svojim obiskom bo ga. Metelko na voljo za brezplačna osebna svetovanja o zdravilnih učinkih različnih zelišč ter uporabi čajev in kapljic za blaženje telesnih in duševnih tegob. Priložnost lahko izkoristite tudi za analizo vaše pisave, preverite vaše skrite talente in vzorec kroženja energije po telesu. Poleg tega pa boste lahko ugotovili, katere vrste čajev in dieta bi najbolj ustrezala vaši osebnosti.

Magdalena Metelko je lastnica Ekološkega rodovnega posestva Preščan - Nasmeh Narave, kjer je pridobila certifikat za ekološko pridelavo in gojenje zdravilnih zelišč. Z dejavnostjo se ukvarjajo že od leta 2006 in pod blagovno znamko Nasmeh Narave ponujajo ekološko pridelane zeliščne čaje, tinkture, zeliščni kis, zeliščno vino in druge domače pridelke ter širok spekter ekološke kozmetike.

  Vabimo, da se nam pridružite :

Trenutno ni terminov.

Arhiv novic

Priljubljeni