Medex in Cosmopolitan

Pozor Hud job # 5 podpiramo tudi v Medexu

Datum :25.04.2018

Za medijem ne stoji le novinar, ustvarja ga cel tim ljudi. Njihova naloga je ustvarjati zanimivo vsebino, ki jo bralci spremljate. Del te zgodbe v okviru projekta Pozor, hud job so postale pripravnice, ki so nas najbolj prepričale. Radovedne, ustvarjalne in elana polne so zgrabile priložnost, da dokažejo svojo vsestranskost in inovativnost.

Pozor Hud job je projekt, ki ga letos že peto leto izvaja medijska hiša Adria media. Ta je v svoje vrste za tri mesece povabila 5 pripravnic, ki bodo pomagale ustvarjati vsebino njenih tiskanih in spletnih medijev.

Dve novinarki, lektorica, fotografinja in grafična oblikovalka se bodo do konca junija posvečale različnim izzivom; da jim zanje nikoli ne bo zmanjkalo energije, bo skrbela naša Guarana natural energy. Za takrat, ko bo zagnanost ob izzivih na vsak način skušala preglasiti občutek lakote, pa smo dekletom pripravili naše beljakovinske ploščice in kroglice.

Z Guarano natural energy in beljakovinskimi kroglicami se bodo dekleta iz projekta Pozor Hud job podale tudi na ulice Ljubljane in skušale svoje navdušenje nad njimi prenesti še drugim.

Vas zanima ali in kako jim bo to uspelo?

Ali bi bili še raje tudi sami radi deležni dela njihove energije?

Spremljajte naše zapise in zapise pripravnic na strani https://www.cosmopolitan.si/hudjob/2018/.
 

Arhiv novic

Priljubljeni