Mednarodna nagrada

hexagoni_banner3.jpg

Datum :24.05.2017

Na mednarodnem sejmu Vitafoods Europe, ki enkrat na leto poteka v švicarski Genevi zberejo pomembni predstavniki s področja razvoja in proizvodnje prehranskih dopolnil, funkcionalnih živil in sestavin zanje, so izvlečku iz gozdnih borovnic in grozdja Memophenol™, podelili nagrado Sestavina leta. Izvleček je zmagal med inovacijami v kategoriji Zdrava starost in dobil potrditev strokovne javnosti, da gre za inovativno formulo z dokazanim učinkom na delovanje možganov.

Nagrade Nutraingredients Awards vsako leto v okviru sejemske prireditve podeljuje portal Nutraingredients.com, ki deležnikom v prehrambeni industriji zagotavlja ključne informacije s področja znanosti, regulative in proizvodnje prehranskih dopolnil in funkcionalnih živil. Nagrade podeljujejo v 13 kategorijah, glavni kriteriji za izbor zmagovalcev pa so znanstveno podprta učinkovitost, inovativnost, tržni potencial, marketinški vzvodi za razvoj izdelka in doprinos k prehranski industriji.

Na priznanje, ki ga je prejel izvleček Memophenol™,  smo ponosni tudi v Medexu, saj je Memophenol™ glavna sestavina prehranskega dopolnila Memoaid, namenjenega podpori delovanja možganov. Nagrada je za nas potrditev, da smo za svoj izdelek izbrali sestavino, ki ji učinkovitosti ne priznavajo le raziskave in klinična študija, ki so jih vodili tudi razvijalci izvlečka, pač pa tudi neodvisna mednarodna strokovna javnost.


 
Želite izvedeti več o izdelku Memoaid?

Kliknite na povezavo: https://www.medex.si/memoaid-kapsule.

Arhiv novic

Priljubljeni