Neustavljiva lepota iz Medexa

Spoznajte novo lepotno linijo iz Medexa, ki prihaja v obliki prehranskih dopolnil v kapsulah za lepo kožo: tu so Hyaluron, Ceramidi in Anti-celulit.

Najprej skrb za kožo

Skrb za kožo je na prvem mestu kozmetičnih strokovnjakov. Najboljša podlaga za lep videz je namreč zdrava in sijoča koža. Zaupajte novi lepotni liniji iz Medexa, ki vam ponuja tako varnost kot učinkovitost. Izberite lepoto, ki ji zaupate.


Učinkovita prehranska dopolnila v kapsulah

Zakaj uživati prehranska dopolnila za kožo v obliki kapsul? Z nanosom kreme ali serumov rešujemo posledice, ki se na naši koži kažejo navzven. Opazimo jih kot suho ali mastno kožo, gube ali problematično kožo. Gre za posledice, ki so mešanice staranja, vremenskih vplivov ali različnih drugih oblik oksidativnega stresa. Zahvaljujoč naprednemu razvoju pa s prehranskimi dopolnili zdaj lahko vplivamo tudi na vir, ki te posledice povzroči. Učinkovita absorpcija aktivnih sestavin skozi prebavni trakt omogoča, da svoji koži zagotavljamo podporo preko notranjih plasti kože. Na takšen način našemu telesu dostavljamo koncentrirana hranila, ki z rednim uživanjem izboljšajo sestavo kože.
 

V naravno obarvanih veganskih kapsulah.

 


Hidracija in elastičnost kože s ceramidi


CERAMIDI CERAMOSIDES, VITAMINI A,C,E IN CINK V KAPSULI

+ Vitamin A in cink prispevata k ohranjanju zdrave kože.
+ Vitamin C, E in cink imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
+ Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.
+ Ceramosides™ prispevajo k hidraciji in elastičnosti kože po celem telesu
 

Preizkusi


Ceramosides™ so koncentrirani pšenicni bioaktivni lipidi, ki izboljšajo absorpcijo in metabolizem ceramidov. S starostjo se količina ceramidov v epidermisu zmanjša, zaradi česar koža izgublja vlago in elastičnost. Naravni ceramidi Ceramosides™ so vir svežih ceramidov, ki prispevajo k hidraciji in elastičnosti kože po celem telesu.
 


Zmanjšanje gub s hialuronsko kislino


HIALURONSKA KISLINA
ExceptionHYAL® Star V KAPSULI
 
Patentirana hialuronska kislina ExceptionHYAL® Star ima širok nabor velikosti delcev, od 5 do 3.000 kDa, ki so tudi naravno prisotni v človeški koži in imajo širok spekter delovanja (FULL-SPECTRUM). Po 4-tedenskem uživanju ExceptionHYAL® Star se zmanjša vidnost gub ter povečata elastičnost in napetost kože, kar prispeva k bolj svežemu in mladostnemu videzu kože.
 

Preizkusi

 


Zmanjšanje celulita s kapsulami Anti-celulit


ANTI-CELULIT Z NARAVNIMI IZVLEČKI, VITAMINOM E IN BAKROM V KAPSULI
 
+ Izvleček SelectSIEVE® Rainbow vsebuje izvleček črnega riža, kivija, rdeče pomaranče in ananasa, obogaten z bromelainom
+ Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva.
+ Vitamin E in baker imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

 

Preizkusi


Kompleks rastlinskih izvlečkov in encimov v sinergiji prispeva k zmanjšanju celulita. Z redno uporabo se vidno zmanjša izgled pomarančne kože na stegnih, bokih in zadnjici. Koža postane bolj elastična in čvrsta.

 

Neustavljivi obrazi kampanje o lepoti


Igralka Lara Komar
"Vse se začne iz ljubezni do sebe."
 

Plesalka Urška Centa
"Notranjo lepoto vidim kot žar."
 

Modna blogerka Anela Šabanagić
"Zdrava koža je prvi korak do lepega videza."


Kje najdete našo novo lepotno linijo?

Kapsule Anti-celulit, Hyaluron in Ceramidi lahko najdete v naši spletni trgovini in trgovini Medex na Miklošičevi.  Poiščete pa jih lahko tudi:
  • v drogerijah DM
  • v drogerijah Tuš
  • v drogerijah Müller
  • v najbližji lekarni.

Spletna trgovina

Medex priporoča

Priljubljeni