Ne spreglej

*Akcijska ponudba velja za dostavo v Slovenijo v navedenem časovnem obdobju oziroma do izteka zalog.

1 - 14. junij

Akcija 1+1 gratis na kapsule Memoaid

Izpitna obdobja so stresen zalogaj za vsakogar, ki bi rad pred pričetkom poletja zaključil študij. Posebna kombinacija izvlečka Memophenol™ v kombinaciji s pantotensko kislino in ginsenga prispeva k boljši koncentraciji in delovanju spomina. Tik pred izpiti je namreč najpomembneje, da je učenje res učinkovito! Izkoristi posebno akcijo 1+1 gratis, kjer vam ob nakupu dveh izdelkov, enega podarimo.

Akcija velja do vključno nedelje, 14. junija.

Do akcije

1. - 7. junij

Brezplačna dostava ob nakupu lepotnih novosti!

Spoznajte novo lepotno linijo iz Medexa, ki prihaja v obliki prehranskih dopolnil v kapsulah za svež in sijoč videz kože! Tu so Hyaluron, Ceramidi in Anti-celulit! Ta teden lahko ob nakupu dveh izdelkov iz omenjene linije izkoristiš brezplačno poštnino.

Akcija traja do vključno nedelje, 7. junija.

Preizkusi

Novo

Novost v ponudbi

Nova lepotna linija prehranskih dopolnil

Spoznajte novo lepotno linijo iz Medexa, ki prihaja v obliki prehranskih dopolnil v kapsulah za lepo kožo: tu so Hyaluron, Ceramidi in Anti-celulit. Skrb za kožo je na prvem mestu kozmetičnih strokovnjakov. Najboljša podlaga za lep videz je namreč zdrava in sijoča koža. Zaupajte novi lepotni liniji iz Medexa, ki vam ponuja tako varnost kot učinkovitost. Izberite lepoto, ki ji zaupate.

  • Ceramidi: hidracija in elastičnost kože

  • Hyaluron: zmanjšanje gub

  • Anti-celulit: zmanjšanje celulita

Preizkusi

Novost v ponudbi

Novost: BeeHappy kapsule, ki prispevajo k sproščenosti in čustvenem ravnovesju

Vam primanjkuje motivacije, ste razdražljivi in opažate pogosta nihanja v razpoloženju? Ti občutki razdražljivosti, utrujenosti in otožnosti nam včasih otežujejo vsakodnevne naloge. Da bi takšna obdobja lahko lažje prebrodili, smo razvili prehransko dopolnilo BeeHappy. Kapsule BeeHappy s kombinacijo klinično potrjenih sestavin prispevajo k delovanju živčnega sistema, pozitivnemu razpoloženju in normalnemu psihološkemu delovanju. V eni kapsuli najdete:

  • Žafran, ki prispeva k čustvenemu ravnovesju, pozitivnemu razpoloženju, sproščanju.
  • Vitamin B6, folat in vitamin B12, ki prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju.
  • Vitamin B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov.
  • Tiamin, ki prispeva k delovanju živčnega sistema.
  • Pantotenska kislina (vitamin B5), ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.
  • Cink, ki ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.
Preizkusite prehransko dopolnilo, ki vas spravi v dobro voljo! BeeHappy!

Preizkusi

Novost v ponudbi

Novi slastni okusi ploščic Nature bar

Dopolnili smo recept za slasten in strasten lajf! Oreščkom, suhemu sadju in medu smo dodali še chia in bučna semena. Preizkusite nove ploščice Nature bar, ki jih odlikuje visoka vsebnost prehranskih vlaknin! So primeren prigrizek za vse ljubitelje slastnega in strastnega, za sladek začetek dneva brez dodanega sladkorja, za nov zagon, ko primanjkuje motivacije, za šolsko malico po meri staršev in otrok, za vikend izlet v naravo ali kar tako. Razlogov je nešteto, okusov pa šest, saj se že obstoječim okusom zdaj pridružujeta še: Nature bar bučna semena in Nature bar chia semena. 

Preizkusi

Priljubljeni