Ne spreglej

*Akcijska ponudba velja za dostavo v Slovenijo v navedenem časovnem obdobju oziroma do izteka zalog.

20. - 24. maj

20% popust na vse izdelke iz čebeljega panja

Ob praznovanju 2. svetovnega dneva čebel vam ponujamo 20% popust na vse izdelke, ki izhajajo iz pridelkov čebeljega panja. Posebno ugodnost lahko izkoristite v različnih kategorijah, in sicer: med, matični mleček, propolis, apiterapija, negovalna kozmetika in vse prigrizke z medom. Medeni popust si tako lahko krojite po lastnih željah. Preiščite spletne police!

Do akcije

Novo

Novost v ponudbi

Nature bar

Našli smo recept za slasten in strasten lajf! Zanj potrebujete samo oreščke, suho sadje in med. In nič drugega. Preizkusite nove ploščice Nature bar! So primeren prigrizek za vse ljubitelje slastnega in strastnega, za sladek začetek dneva brez dodanega sladkorja, za nov zagon, ko primanjkuje motivacije, za šolsko malico po meri staršev in otrok, za vikend izlet v naravo ali kar tako. Razlogov je nešteto, okusi pa so štirje: brusnica, pomaranča, čokolada in morska sol. 

Preizkusi

Novost v ponudbi

BeePower

Ste športnik ali športnica, ki natančno ve, kdaj telo potrebuje dodaten vir energije za dosego željenega rezultata? Ali ste eden/ena tistih, ki teče, kolesari, plava, ali planinari … brez časovnih ciljev, a z željo po osebni potrditvi in aktivni rekreaciji? Ne glede na vaše športne ambicije boste s športnim gelom BeePower na osnovi akacijevega medu, obogatenim z naravnimi izvlečki, med aktivnostjo in po njej občutili še večje zadovoljstvo s svojim dosežkom. Gel BeePower se med športnimi prehranskimi dopolnili postavlja brez konzervansov, barvil in umetnih arom, z medenim okusom in energijsko polnim značajem!

Preizkusi

Novost v ponudbi

Protein bar karamel

Beljakovine so izjemnega pomena za naše telo, še posebno ob povečani športni aktivnosti. Če vam je všeč kombinacija čokolade in karamele, vam je proteinska ploščica karamel pisana na kožo. Z njo boste zaužili visok delež beljakovin (kar 37 %), malo sladkorja (3,7 %) in še vlaknine ter z nekaj grižljaji nagradili sebe in svoje mišice. Ploščica je namenjena odraslim, ki v okviru dnevne prehrane ne zaužijejo dovolj beljakovin, športnikom, ki imajo povečane potrebe po beljakovinah, ter je odličen sopotnik na vseh poteh – pri športnih aktivnostih, v službi ali na izletih!

Preizkusi