All products

Medeni poljub – tartufi v medu, 110 g

Odlična ideja za darilo. Vsebuje slovenski akacijev med.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: med
Pakiranje izdelka: steklen kozarec 110 g / 75 ml
8,99 EUR
DODAJ V

Dragoceni tartufi potopljeni v sladkost čebeljega zaklada, ki se mu ne morejo upreti niti vrhunski mojstri kulinarike. Popeljali vas bodo v pravo gurmansko doživetje.

Potopljeni v zlati dar narave so namenjeni vsem, ki si želite izjemen posladek, pravo gurmansko doživetje ali le občasno razvado za brbončice. Tartufi v medu so tudi lepo darilo za izbrane priložnosti.

Intenzivna aroma črnih tartufov in akacijev med bosta oplemenitila različne jedi. Tartufi v medu se odlično podajo k siru, mesu, škampom, kozicam, paštetam, radiču in tudi sladoledu. Brez konzervansov.

Hranite v temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Akacijev med 99 %, črni tartufi 1 % (Tuber aestivum).

Med
Med je naravni sladki dar, ki ga čebele ustvarijo iz cvetličnega nektarja (nektarski med) ali iz izločkov žuželk, ki kot lepljiva tekočina ostajajo na drevesih (manin med). Nektarski medovi so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov in repičin, manini medovi pa so gozdni, hojev, javorjev, hrastov in smrekov. Čebele nektar ali mano predelajo, jo oplemenitijo z izločki svojih žlez, nato shranijo in pustijo dozoreti v satju. Med predstavlja zalogo sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Vsebuje dragocene hranilne snovi in je bogato hranilo in lepotilo.

Priljubljeni