All products

Medeni poljub – oreščki v medu, 230 g

Odlična ideja za darilo. Vsebuje slovenski akacijev med.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: med
Pakiranje izdelka: steklen kozarec 230 g
9,79 EUR
DODAJ V

V medu z oreščki so združeni akacijev med ter tri plasti najbolj okusnih in kakovostnih oreščkov: lešnikov, mandeljnov in orehov. Ko se lešniki, mandeljni in orehi prepletejo s sladkobnostjo medu, prevzamejo čudovito aromo in ustvarjen je izjemen posladek, ki vam bo polepšal dan in vas napolnil z energijo.

Medeni poljub - oreščke v medu lahko uživate same, lahko jih dodate jogurtu, skuti, sadju, odlično se podajo tudi k sirnim ploščam. Pakirani v lično embalažo so lahko tudi čudovito darilo.

Hranite v temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Akacijev med 61 %, oreščki 39 % (lešniki, orehi, mandeljni).

Lešniki, mandeljni in orehi so pravo bogastvo narave, ki je cenjeno že tisočletja. Nepogrešljivi so v vsakdanji prehrani človeka, saj vsebujejo koristne snovi v svoji izvorni obliki. Naš evropski prostor je poln lešnikov, mandeljnov in orehov, zato so med in oreščki najboljša izbira za kakovosten obrok.

Med
Med je naravni sladki dar, ki ga čebele ustvarijo iz cvetličnega nektarja (nektarski med) ali iz izločkov žuželk, ki kot lepljiva tekočina ostajajo na drevesih (manin med). Nektarski medovi so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov in repičin, manini medovi pa so gozdni, hojev, javorjev, hrastov in smrekov. Čebele nektar ali mano predelajo, jo oplemenitijo z izločki svojih žlez, nato shranijo in pustijo dozoreti v satju. Med predstavlja zalogo sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Vsebuje dragocene hranilne snovi in je bogato hranilo in lepotilo.

Priljubljeni