All products

Medeni poljub – ingver v medu, 110 g

Odlična ideja za darilo. Vsebuje slovenski akacijev med.

Blagovna znamka: Medex
Pakiranje izdelka: kozarec 110 g / 75 ml
Price per unit 72,64 EUR/kg
Nakup možen samo v fizični trgovini.
Polna moč ingverja v medu je idealna kombinacija za dobro počutje in kulinarične užitke. Ingver v medu je tudi lepo darilo za različne priložnosti.
 
Ingver v medu je nepogrešljiv kot sestavina toplega napitka, uživate pa ga lahko tudi samostojno - najbolje zjutraj, za popoln začetek dneva. Odlično se poda k paštetam, zelenjavno-mesnim omakam ali ga uporabite v marinadi pri pripravi svinjskega in divjačinskega mesa. Brez konzervansov.
 
akacijev med 96 %, kandirani ingver 3,6 % (ingver, sladkor, zgoščen limonin sok), naravna aroma.

Med
Med je naravni sladki dar, ki ga čebele ustvarijo iz cvetličnega nektarja (nektarski med) ali iz izločkov žuželk, ki kot lepljiva tekočina ostajajo na drevesih (manin med). Nektarski medovi so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov in repičin, manini medovi pa so gozdni, hojev, javorjev, hrastov in smrekov. Čebele nektar ali mano predelajo, jo oplemenitijo z izločki svojih žlez, nato shranijo in pustijo dozoreti v satju. Med predstavlja zalogo sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Vsebuje dragocene hranilne snovi in je bogato hranilo in lepotilo.

 

Favourites