All products

Medeni poljub – brusnice v medu, 190 g

Odlična ideja za darilo. Vsebuje slovenski akacijev med.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: imunost
Oblika izdelka: med
Pakiranje izdelka: steklen kozarec 190 g
8,29 EUR
DODAJ V

V Medenem poljubu - brusnicah v medu smo združili akacijev med preverjene kakovosti ter sveže in nesladkane brusnice.

Brusnice s svojim posebnim okusom edinstveno dopolnijo okus in bogate hranilne vrednosti medu, s svojo optimistično rdečo barvo pa razkošno oplemenitijo njegovo zlato barvo. Čeprav so nekoliko kisle, v telesu delujejo bazično in so zato eden izmed najbolj zaželenih sadežev. Medeni poljub - brusnice v medu niso samo izjemnega videza in odličnega okusa, temveč tudi lepo darilo za najrazličnejše priložnosti.

Brusnice v medu lahko uživate same z žlico, za gurmanske užitke pa jih lahko dodate k enostavnim kolačem, nadevanemu pecivu, sladoledu ali z njimi oplemenitite mesne jedi. Lahko so tudi sestavina razkošnih kup, frapejev ali krem. Nad kislo-sladko kombinacijo boste enostavno navdušeni. Brez konzervansov.

Hranite v temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Akacijev med 34 %, sveže brusnice 66 %.

Med
Med je naravni sladki dar, ki ga čebele ustvarijo iz cvetličnega nektarja (nektarski med) ali iz izločkov žuželk, ki kot lepljiva tekočina ostajajo na drevesih (manin med). Nektarski medovi so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov in repičin, manini medovi pa so gozdni, hojev, javorjev, hrastov in smrekov. Čebele nektar ali mano predelajo, jo oplemenitijo z izločki svojih žlez, nato shranijo in pustijo dozoreti v satju. Med predstavlja zalogo sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Vsebuje dragocene hranilne snovi in je bogato hranilo in lepotilo.

Priljubljeni