Vsi produkti

Krüger Kalcij + vitamin D

Šumenke s kalcijem in vitaminom D, slajene z naravnim sladilom stevia. Stevia se v telesu ne presnavlja, zato je brez kalorične vrednosti.

Blagovna znamka: Krüger
Oblika izdelka: šumenke
Pakiranje izdelka: 14 šumenk po 7 g
1,89 EUR 1,51 EUR
DODAJ V

Šumenka Krüger Day by Day s kalcijem in vitaminom D ter sladilom stevia daje osvežujočo pijačo z okusom limone ter dopolnjuje vsakodnevno uravnoteženo prehrano s kalcijem in vitaminom D.

Kalcij in vitamin D prispevata k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Šumenke s kalcijem in vitaminom D so slajene s sladilom iz naravnega vira. Steviol glikozidi iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja), vsebuje kar 8 glikozidov, ki so vir njene sladkosti, hkrati pa se v telesu ne presnavljajo in je zato praktično brez kalorične vrednosti. Prav zato je primeren tudi za diabetike in vse, ki morajo paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Vsebuje kar 7-krat manj kalorij kot sladkor. Kljub visokim sladilnim lastnostim izdelek ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog.

Šumenka, ki jo enostavno raztopimo v kozarcu vode in popijemo, je praktična za uporabo doma, na delovnem mestu ali na poti.

Proizvajalec:
Krüger GmbH & Co. KG, D-51469 Bergisch Gladbach
Senefelderstr. 44, Nemčija

Priporočena dnevna količina je 1 šumenka, ki jo raztopimo v kozarcu vode (2 dl) in popijemo.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:
2,2 pakiranji (eno pakiranje zadostuje za 14 dni redne uporabe).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Hranite v suhem prostoru, v dobro zaprti embalaži.

Kislina: citronska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, kalcijev karbonat, koruzni škrob, naravna aroma limone z drugimi naravnimi aromami, sladilo: steviol glikozidi 0,5 %, barvilo: riboflavin-5-fosfat, vitamin D3:holekalciferol.

Vitamini in minerali Na eno šumenko (7 g) % PDV* na eno šumenko
Kalcij 500 mg 63
Vitamin D 0,5 µg 100

*PDV = priporočen dnevni vnos

Kalcij in vitamin D prispevata k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Priljubljeni