All products

Konoplja, kapsule

Ste za hladno iztisnjen sok iz listov konoplje? V Medexu vam ga postrežemo v rastlinski kapsuli, sušenega z zamrzovanjem. S standardizirano vsebnostjo CBDk in CBD.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: kapsule
Pakiranje izdelka: 30 kapsul po 110 mg
Nakup možen samo v fizični trgovini.

Kapsule Konoplja vsebujejo hladno iztisnjen sok konoplje, sušen z zamrzovanjem. Za pridobivanje soka se uporabljajo skrbno izbrane sorte industrijske konoplje, ki je gojena popolnoma naravno, brez kakršnihkoli pesticidov in herbicidov in ne vsebuje psihoaktivnih kanabinoidov, kot je tetrahidrokanabinol (THC).

V soku konoplje prevladuje kanabidiolna kislina (CBDk), v sledovih je prisoten kanabidiol (CBD), kar je značilno za sok konoplje, ki ni toplotno obdelan in je brez vseh dodatkov. V soku, sušenem z zamrzovanjem, se naravne sestavine konoplje najbolje ohranijo. Ker je vsebnost CBDk in CBD pomembno merilo kakovosti, smo v Medexu njuno vrednost v izdelku standardizirali in tako zagotovili njegovo stalno kakovost.

Priporocena dnevna količina je 1 kapsula. Zaužijte jo vsak dan ob približno istem času skupaj z obrokom hrane. Vsebino kapsule lahko po želji vmešate v 1-2 dl vode ali drugega napitka in jo spijete po obroku.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:

1 pakiranje.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi prisotnosti naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka.

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

100% svež sok konoplje, sušen z zamrzovanjem, rastlinska ovojnica (hidroksipropil metil celuloza, barvila: titanov dioksid in železovi oksidi).

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino (1 kapsula = 110 mg)
Sok konoplje, sušen z zamrzovanjem 110 mg
od tega: kanabidiolna kislina (CBDk) in kanabidiol (CBD) 2 mg

Priljubljeni