Osebna trenerka Nataša Gorenc nam je zaupala, da svojo dnevno količino Kolagenbodyja največkrat uživa skupaj z doma pripravljenim pomarančnim sokom. Nam se je ideja zdela super, s tem receptom pa smo jo še malo nadgradili. Predstavljamo vam vitaminsko in beljakovinsko bogat, a osvežilen napitek za vse tiste, ki si želite ob aktivnem poletju ohraniti čvrsto telo in radi popijete svež doma pripravljen smoothie!

Poskusite vitaminsko in beljakovinsko bogat osvežilni napitek s priporočeno dnevno količino Kolagenbody!


Za 2 kozarca potrebujete
 


Postopek

1. Stisnite pomaranče v 2-3 dl pomarančnega soka.

2. Naribajte 3 korenčke.

3. Naribajte 1 čajno žličko ingverja ali pa ga na drobno nasekljajte.

4. Pomarančni sok, naribano korenje in žličko ingverja dobro zmešajte s paličnim mešalnikom ali v posebnem blenderju za smoothie-je.

5. Nato dodajte 16g Kolagenbodyja (en zvrhana velika žlica prahu) ter eno čajno žličko medu.

6. Dodajte še nekaj nadrobljenih listkov mete in dobro zmešajte.

7. Po želji dodajte še nekaj kock ledu.
-----------------------------------------------

Namig: V kolikor vam korenčkaste grudice niso všeč, napitek po prvem mešanju precedite s cedilom in iz korenčka iztisnite sok.
-----------------------------------------------

Kolagenbody vsebuje hidrolizirani kolagen Bodybalance™magnezij in vitamin C v prahu – kombinacijo aktivnih sestavin, ki pripomorejo k delovanju in krepitvi mišic ter ohranjanju normalnega delovanja sklepov in kosti. Kolagen Bodybalance™ je kolagen v obliki majhnih, nizko molekularnih delcev, pridobljenih s posebno patentirano tehnologijo. Takšna oblika kolagena se v telesu hitreje in bolje absorbira ter služi kot kvaliteten vir beljakovin za ohranjanje in krepitev mišic. Kolagenbody je priporočeno uživati dvakrat na dan, vsakič po 8g ali eno priloženo merico. Priporočamo najmanj 3-mesečno uživanje.

Več o vplivu kolagena

Naj vam tekne, vendar pijte v zmernih tekočinah!

 


 


Več drobnih poletnih idej

Več podobnih namigov, receptov in idej najdete v naši poletni knjižici #MedexLife, ki je na voljo ob vašem naslednjem nakupu v naši spletni trgovini ali pa jo najdete med policami v naši Trgovini Medex na Miklošičevi.


 
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni