Vsi izdelki

Kolagenbody

Za čvrsto telo in prožne mišice s kombinacijo kolagena, magnezija in vitamina C.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: regeneracija in mišice kosti in hrustanec
Oblika izdelka: prah
Pakiranje izdelka: pločevinka 150 g

15,99 EUR Cena vsebuje DDV
DODAJ V
Kolagenbody vsebuje hidrolizirani kolagen Bodybalance™, magnezij in vitamin C v prahu – kombinacijo aktivnih sestavin, ki pripomorejo k delovanju in krepitvi mišic ter ohranjanju normalnega delovanja sklepov in kosti. Kolagen Bodybalance™ je kolagen v obliki majhnih, nizko molekularnih delcev, pridobljenih s posebno patentirano tehnologijo. Takšna oblika kolagena se v telesu hitreje in bolje absorbira ter služi kot kvaliteten vir beljakovin za ohranjanje in krepitev mišic.
 
Magnezij v izdelku je v obliki magnezijevega citrata, ki je ena najbolj biorazpoložljivih oblik magnezija in se v telesu dobro absorbira. Magnezij ima vlogo pri sintezi beljakovin in prispeva k delovanju mišic ter ohranjanju zdravih kosti. S tem odlično dopolnjuje kolagen, ki kot vir beljakovin prispeva k vzdrževanju in povečanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Vitamin C ima poleg ostalih ugodnih vplivov na zdravje tudi vlogo pri nastajanju kolagena v telesu.
 
Kolagen predstavlja 30 % vseh beljakovin v človekovem organizmu in je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Prisoten je tudi v mišicah, kjer je glavna sestavina vezivnega tkiva, ki obdaja mišična vlakna ter omogoča mišicam čvrstost in prožnost. S staranjem se zmožnost telesa za obnovo kolagena zmanjšuje, mišice postajajo bolj ohlapne, prav tako pa se začne izgubljati mišična masa. Z uživanjem hidroliziranega kolagena lahko ta proces upočasnimo in poskrbimo za ohranjanje prožnih mišic in čvrstega telesa.
Priporočena dnevna količina je 1 priložena merica in pol (10 g). Dodajte jo v 2 dl hladne tekočine in dobro premešajte.
 
Kolagen v izdelku je govejega izvora.
 
Za en mesec redne uporabe zadostujeta:
2 pakiranji (eno pakiranje zadostuje za 15 dni redne uporabe)
 
Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 
Shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C.
hidrolizirani kolagen Bodybalance™, magnezijev citrat, inulin, naravni aromi, vitamin C