hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Gozdnem medu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Ker je preverjene kakovosti. Kakovost Medexovega medu lahko preverite na www.medex.si/preveri-med. Z analizo vseh vhodnih sestavin zagotavljamo popolno varnost vseh Medexovih končnih izdelkov!
Tekoče zlato iz čebeljega panja. Okrog 200 različnih snovi mu določajo okus, vonj, aromo in barvo. Vsebuje encime, antibakterijske snovi, zaščitne polifenole in flavonoide, minerale in vitamine itd.
Primeren je za samostojno uživanje ali obogatitev različnih napitkov in jedi.
Lahko kristalizira.
hexagon-right-small
O izdelku

Gozdni med uživajte samostojnega z žlico, odlično se poda k črnemu kruhu, skutnim jedem, nepogrešljiv je v omakah in polivkah

medexov gozdni med 450g

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovMed;kozarec 450 g;22,5 dni redne uporabe
LastnostiNaravno, Brez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Gozdni med uživajte samostojnega z žlico, odlično se poda k črnemu kruhu, skutnim jedem, nepogrešljiv je v omakah in polivkah.

Sestavine

Točeni gozdni med

Vprašanja strank
Kako nastane med?
Med je naravni sladki dar, ki ga čebele ustvarijo iz cvetličnega nektarja (nektarski med) ali iz izločkov žuželk, ki kot lepljiva tekočina ostajajo na drevesih (manin med). Nektarski medovi so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov in repičin, manini medovi pa so gozdni, hojev, javorjev, hrastov in smrekov. Čebele nektar ali mano predelajo, jo oplemenitijo z izločki svojih žlez, nato shranijo in pustijo dozoreti v satju. Med predstavlja zalogo sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Med je bogat s številnimi snovmi in zato ga le vključite v svoj dnevni jedilnik. Naše babice so že vedele, zakaj so nam tako rade ponujale žličko medu vsak dan.
Ali lahko uporabimo med v kulinariki?
Koristne učinkovine v medu se pri segrevanju nad 40 stopinj C uničijo. Če sladkamo čaj z medom moramo paziti, da se ohladi na največ 40 stopinj Celzija. Med v kulinariki je smiselno uporarbiti, če želimo poudariti in izboljšati okus jedi.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GOZDNI MED 450G
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
GOZDNI MED 450G
Med kozarec 450 g 22,5 dni redne uporabe
  • Naravna mešanica nektarskega in maninega medu, ki jo ponuja gozd
  • Temen med, bogatega vonja in okusa
  • Lahko kristalizira
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!