Komu je namenjen Diethon?

  • Namenjen tistim, ki imajo omejitve pri svoji prehrani.
Oprostite, med generiranjem te vsebine je prišlo do napake.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Diethonu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Diethon je izredno okusen in bogat namaz z medom, s fruktozo in sladilom, ki poleg Apikompleksa, Apisirupa in Propolisa predstavlja Medexovo zlato tradicijo. Omogoča vam, da zaužijete manjšo količino medu in se pri tem ne odrečete njegovemu užitku.
Diethon je vsestransko uporaben, predvsem kot namaz na kruhu, pri pripravi peciva ter za slajenje sadnih solat in raznih napitkov. Lahko ga vmešate v jogurt, skuto ali kosmiče, dodate pa ga lahko tudi v toplo vodo, mleko ali čaj. Prekomerno uživanje sorbitola ima lahko odvajalni učinek.
hexagon-right-small
O izdelku

Diethon, namaz z medom, s fruktozo in sladilom

Diethon je vsestransko uporaben, predvsem kot namaz na kruhu, pri pripravi peciva ter za slajenje sadnih solat in raznih napitkov. Lahko ga vmešate v jogurt, skuto ali kosmiče, dodate pa ga lahko tudi v toplo vodo, mleko ali čaj. Pri tem pazite le, da napitki niso prevroči, sicer se najpomembnejše učinkovine medu izgubijo.
medexov DietHon namaz

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovMešanica z medom;steklen kozarec 450 g;22,5 dni redne uporabe
LastnostiBrez laktoze, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Kot namaz na kruhu, za slajenje sadnih solat in raznih napitkov. Lahko ga vmešate v jogurt, skuto ali kosmiče, dodate pa ga lahko tudi v toplo vodo, mleko ali čaj.

Sestavine

Sladilo: sirup sorbitola 50 %, fruktoza 36 %, med 13 %.

Energijska vrednost (na 100 g)

1825 kJ / 429,3 kcal

Ogljikovi hidrati

81,5 g

od tega sladkorji

45,8 g

Polioli

35,7 g

Beljakovine

0,05 g

Natrij

≤ 0,003

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DIETHON 450G
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
DIETHON 450G
Mešanica z medom steklen kozarec 450 g 22,5 dni redne uporabe
  • Namaz z medom, s fruktozo in sladilom
  • Vsestransko uporaben: kot namaz ali dodatek k različnim napitkom in jedem
  • Sodi v Medexovo zlato tradicijo. Pripravili smo ga že pred več kot 30 leti
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!