Z mislijo, da se moramo začeti intenzivneje ukvarjati s svojim telesom, se v prvi vrsti srečamo, ko pričnemo z redno službo – še posebno, če ta vključuje večurno sedenje za računalnikom. Z leti ugotovimo, da vse težje oblikujemo svoje telo in moramo posledično v vadbo in aktivnosti vložiti več naše energije in časa. Zakaj se to dogaja?Kolagen je prisoten tudi v mišicah, kjer je glavna sestavina vezivnega tkiva, ki obdaja mišična vlakna. Mišicam omogoča čvrstost in prožnost. S staranjem se zmožnost telesa za obnovo kolagena zmanjšuje, mišice postajajo bolj ohlapne, prav tako pa začnemo izgubljati mišično maso. Ko začnemo intenzivno – namerno ali nenamerno - izgubljati telesno težo, naša koža prav tako izgubi prožnost.

Kolagenbody ob redni telesni aktivnosti prispeva k lepo oblikovanim mišicam in čvrstemu telesu.

Kako ohranimo čvrstost telesa?

Najbolj pomembno je, da se vse življenje redno rekreiramo. Aktiven življenjski stil je osnovna predispozicija za ohranjanje zdravega telesa, pri ohranjanju mišične mase pa so lahko v pomoč tudi prehranska dopolnila s kolagenom, ki pomagajo ohranjati prožnost, izboljšujejo sestavo telesa ter povečajo učinek vadbe. Z uživanjem hidroliziranega kolagena lahko v svoje telo posebno učinkovito vnesemo manjkajoče učinkovine. Kolagen Bodybalance™, ki ga vsebuje Kolagenbody, je kolagen v obliki majhnih, nizko molekularnih delcev, pridobljenih s posebno patentirano tehnologijo. Takšna oblika kolagena se v telesu hitreje in bolje absorbira iz črevesja v kri ter služi kot kvaliteten vir beljakovin za ohranjanje in krepitev mišic.
 

Z dodatkom magnezija

Kolagenbody vsebuje hidrolizirani kolagen Bodybalance™ govejega izvora, magnezij in vitamin C v prahu. Magnezij v izdelku je v obliki magnezijevega citrata, ki je ena najbolj biorazpoložljivih oblik magnezija in se v telesu dobro absorbira. Magnezij ima vlogo pri sintezi beljakovin in prispeva k delovanju mišic ter ohranjanju zdravih kosti. S tem odlično dopolnjuje kolagen, ki kot vir beljakovin prispeva k vzdrževanju in povečanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Vitamin C pa ima poleg ostalih ugodnih vplivov na zdravje tudi vlogo pri nastajanju kolagena v telesu.
 

Naš nasvet: Kolagenbody ob aktivni vadbi

Kolagenbody ob redni telesni aktivnosti prispeva k lepo oblikovanim mišicam in čvrstemu telesu. Kaj so še prednosti njegove uporabe?
  • V kombinaciji z vzdržljivostnim treningom povečuje mišično maso in zagotavlja večjo mišično moč.
  • Izboljšuje razmerje med mišično maso in telesno maščobo.
  • Spodbuja hitrejšo regeneracijo mišic.
Uporabo Kolagenbody priporoča tudi Nataša Gorenc, osebna trenerka, motivatorka in mama, ki jo lahko v tem času spremljate v tretji sezoni showa, kjer posameznikom s prekomerno telesno težko pomaga uresničiti svoje sanje. 

Spoznajte Natašo  


Uporaba Kolagenbody

Priporočena dnevna količina je 1 priložena merica in pol (10 g). Dodajte jo v 2 dl hladne tekočine in dobro premešajte. Priporočamo redno vsakodnevno uživanje. Kolagenbody je prehransko dopolnilo naravnega izvora, zato ga je treba uživati dalj časa. Prve pozitivne spremembe se običajno pokažejo po enem mesecu, priporočamo pa, da se ga uživa vsaj dva meseca oz. ves čas vadbe oz. treningov. Priporočamo ga rekreativcem in vztrajnostnim športnikom za hitrejšo regeneracijo mišic ter starejšim, ki se soočajo z upadanjem mišične mase.

Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni