Del dragocenega časa, ki ga med prazniki po navadi preživimo z družino, so tudi praznične dobrote. Le kdo se jim lahko upre? Pa vendar se po praznikih mnogi sprašujemo, ali res nismo mogli ostati pri enem kosu pečenke, čisto malo kruha in polovičnem kosu vsake od potic, ki so nam jih ponudili? Naše telo bi potem v teh dneh morda delovalo z malo hitrejšim tempom … A tarnati nad užitki, ki so za nami, nima smisla. Veliko bolje bo, če bomo svoje misli usmerili v novo energijo za svoje telo. To bomo lahko zares izkoristili, če bomo telo najprej nekoliko razbremenili težke hrane preteklih dni, ga očistili in pripravili na pomlad in poletje.
 
V Medexu smo za osnovo letošnjega čiščenja telesa pripravili izdelek Detox, ki vsebuje tri rastlinske izvlečke z vplivom na tri ključne telesne čistilne organe:
  • rman pomaga pri funkciji prebavnega trakta,
  • breza pospešuje delovanje ledvic,
  • pegasti badelj pa prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.
 
S kapsulami Detox bomo telesu zagotovili precej večje koncentracije učinkovin v izbranih rastlinah, kot če bi si iz breze, rmana in pegastega badlja pripravljali čaj. Poleg tega je bistvena učinkovina pegastega badlja, silimarin, iz čaja zelo težko dostopna, saj jo varuje močna rastlinska ovojnica, ki je telo ne more prebaviti. Ne nazadnje pa so kapsule Detox tudi enostavnejše za uživanje med vsemi dnevnimi obveznostmi.

Kapsule Detox z izvlečki rmana, breze in pegastega badlja vplivajo na najpomembnejše organe, ki skrbijo za izločanje strupov iz telesa.

Kakšna je »procedura«?

Kapsule Detox uživamo stopenjsko
  • Prvi teden po eno kapsulo na dan, pol ure pred obrokom, najbolje pred zajtrkom.V tem tednu telo pripravimo na razstrupljanje, saj ga ne želimo prisiliti v takojšnje izločanje vsega, kar smo vanj naložili v preteklih dneh in zimskih mesecih. Telo bi se nam na to lahko odzvalo s kakšnim od neprijetnih pojavov, kot so na primer glavobol, padec energije, slabo počutje.
  • Po desetdnevnem uživanju ene kapsule dnevno naslednjih deset dni uživamo dve kapsuli na dan in zadnjih deset dni tri kapsule dnevno
Cilji, ki smo si jih zadali za konec 30-dnevnega popolnega čiščenja telesa, so različni, saj preveč nakopičene snovi v telesu vsak občuti drugače. Skupno vsem pa je prerojeno telo in sveža energija za najlepše mesece v letu.
 
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni