All products

Bio maca, kapsule

Južnoameriška rastlina, ki uspe preživeti tudi v najekstremnejših vremenskih razmerah, v kapsulah.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: kapsule
Pakiranje izdelka: 60 kapsul po 379 mg; neto količina: 22,7 g
Nakup možen samo v fizični trgovini.

Bio maca v kapsulah ohranja vse svoje naravne hranilne snovi in je ovita le v rastlinsko ovojnico. Koreni, uporabljeni v kapsulah Bio maca, so pridobljeni na tradicionalen, nadzorovan in standardiziran način, pri čemer ohranijo vse naravne hranilne snovi. Prav zaradi strogo nadzorovanega načina pridelave ima izdelek Bio maca certifikat ekološke pridelave.

Kapsule Bio maca vsebujejo 1,5 g 100% prahu korena maca. So brez sestavin živalskega izvora, konzervansov in sredstev za strjevanje.

Maca je edinstvena rastlina, ki v vulkanski prsti, bogati z minerali ter pomembnimi aktivnimi hranili, uspeva na nadmorski višini 3800 m. V naravi so jo odkrili in poimenovali že stari Inki in jo uporabljali v vsakodnevni prehrani. Svež ali posušen koren rastline že več stoletij tradicionalno uživajo v Peruju, kjer predstavlja pomemben del lokalne prehrane.

Priporočena dnevna količina so 4 kapsule, ki vsebujejo 1,5 g korena rastline Maca iz ekološke pridelave v prahu. Kapsule je najbolje uživati med obrokom. Priporoča se vsakodnevno uživanje.

Za en mesec redne uporabe zadostujeta:

2 pakiranji (eno pakiranje zadostuje za 15 dni redne uporabe).

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Posušen koren rastline Maca (Lepidium meyenii) iz ekološke pridelave, rastlinska ovojnica (hidroksipropil metilcluloza).

Hranilna vrednost* Na 100 g Na priporočeno dnevno količino (4 kapsule = 1516 mg)
Energijska vrednost 1416,39 kJ/333,8 kcal 21,47 kJ/5,06 kcal
Beljakovine 12 g 0,18 g
Ogljikovi hidrati 67,5 g 1,02 g
Maščobe 1,75 g 0,03 g

*Hranilna vrednost temelji na izračunu.

Priljubljeni