Vsi produkti

Bio kokosov sladkor, 500 g

(1 ocena)

Nerafiniran kokosov sladkor iz ekološke pridelave.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: hrana
Oblika izdelka: drobni kristali
Pakiranje izdelka: vrečka 500 g
8,25 EUR
DODAJ V

Bio kokosov sladkor je naraven sladkor, pridobljen iz svežega nektarja kokosovih cvetov. Je polnega okusa, ki rahlo spominja na karamelo.

Skrbno izbrano iz narave:
V bio kokosovem sladkorju iz Medexa se prepletata skrb za kakovost in spoštljiv odnos do narave. Kokosov sladkor je pridelan po strogih standardih ekološke pridelave in ustrezno certificiran. Skrbna pridelava in pazljiva predelava omogočata, da se ohranijo vse naravne lastnosti živila. Kokosov sladkor ohrani polnost okusa in aromo, hkrati pa je odlično sladilo za vse, ki se zavedate pomena raznolike, zdrave in uravnotežene prehrane. Je dragoceno sladilo in zato nepogrešljivo v vsaki kuhinji.

Poreklo: Indonezija
Uvaža in polni: Medex d.o.o., Slovenija

Priporočeno uživanje:
Bio kokosov sladkor je odlično nadomestilo belega sladkorja, sirupov in sladil. Po sladkosti je primerljiv z belim sladkorjem, zato ga nadomestite v razmerju 1:1. Uporabite ga lahko za sladkanje hladnih in toplih napitkov, pripravo presnih ali pečenih sladic, primeren je tudi za kuhanje in pripravo marmelade. Dodate ga lahko smoothijem ali pa v njem povaljate koščke svežega sadja. Kokosov sladkor je pakiran v embalažo, ki jo lahko ponovno zaprete, tako da ohrani svojo kakovost tudi po odprtju.

Opozorilo:
Izdelek po odprtju hranite na suhem in hladnem mestu do temperature 18 °C. Zaradi naravnega izvora pridelka lahko pride do nihanj v videzu in hranilnih vrednostih.

Sestavine: sladkor kokosove palme iz ekološke pridelave.*

*Kmetijstvo izven EU. Kontrolira Certisys SI-EKO-03.

Hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 1678 kJ/394 kcal
Maščobe 0 g
od tega:
- nasičene maščobe 0 g
Ogljikovi hidrati 96,6 g
od tega:
- sladkorji 95,8 g
Prehranske vlaknine 0,8 g
Beljakovine 1,7 g
Sol 0,4 g

Priljubljeni