All products

Bio fruto sadni žele bonboni

Sladkanje je lahko ne le okusno in zabavno, ampak tudi brez slabe vesti! Privoščite si sadne žele bonbone brez glutena, laktoze in želatine.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: bonboni
Pakiranje izdelka: vrečka 100 g
2,29 EUR
DODAJ V

Bonboni BioFruto vam ponujajo zabavno kombinacijo žele bonbonov različnih oblik in odličnih sadnih okusov. Izdelani so iz skrbno izbranih in kontrolirano ekološko pridelanih oz. predelanih sestavin najvišje kakovosti. Slajeni so s trsnim sladkorjem in vsebujejo najmanj 24 % bio sadnega soka. Izdelani so brez umetnih arom in barvil ter ne vsebujejo glutena, laktoze in želatine. Razveselite svoje prijatelje z žele bonboni BioFruto ali pa z njimi okrasite vaše najljubše sladice!

Proizvedeno v EU za: 
Medex d.o.o., Linhartova cesta 49 A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

BioFruto sadni žele bonboni razveseljujejo stare in mlade v vsakem trenutku. Lahko jih uporabite tudi za okrasitev sadnih kup, pudingov, sladoleda, tort in drugih sladic.

Primerni so tudi za vegane.

Nerafiniran trsni sladkor* 56 %, koruzni sirup*, zgoščeni sadni sokovi (limona*, malina*, jabolko*, črni ribez*), želirno sredstvo (agar), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), naravne arome, sadno zelenjavni izvlečki (alge, žafranika, kurkuma*, bezgove jagode*).

*Ekološko pridelano / Kmetijstvo EU/izven EU.

Brez barvil in umetnih arom. Brez glutena in laktoze.

Priljubljeni