All products

Bio brusnice

Vir prehranske vlaknine - iz ekološke pridelave.

Blagovna znamka: Medex
Pakiranje izdelka: vrečka 150 g
6,59 EUR
DODAJ V

Visoko kakovostne kanadske brusnice (lat. Vaccinium macrocarpon) iz ekološke pridelave odlikuje posebno polna sadna aroma. Sladkane so z jabolčnim sokom in so bogat vir prehranske vlaknine. Posušeni sadeži so celi in izredno veliki, tako da so brusnice mehke in okusne.

V bio brusnicah iz Medexa se prepletata skrb za kakovost in spoštljiv odnos do narave. Pridelane so po strogih standardih ekološke pridelave in ustrezno certificirane. Skrbna pridelava in pazljiva predelava bio brusnic v skladu s pravili za presna živila in standardi EU omogočata, da se ohranijo vse naravne lastnosti sadja. Bio brusnice ohranjajo polnost okusa in aromo, hkrati pa so izjemno hranljive. To celovito živilo vam bo polepšalo dan, nahranilo preobremenjene možgane in vas ponovno napolnilo z energijo, zato ga imejte vedno pri roki.

Bio brusnice uživate lahko samostojno ali jih dodate svojim najljubšim smoothijem, kosmičem in slaščicam.

Bio brusnice so pakirane v embalažo, ki jo lahko ponovno zaprete, tako da ohranijo svojo sočno strukturo tudi po odprtju. Izdelek po odprtju hranite na suhem in hladnem mestu do temperature 18 °C. Zaradi naravnega izvora pridelka lahko pride do nihanj v okusu, videzu in hranilnih vrednostih.

Sušena brusnica* (60 %), zgoščeni jabolčni sok* (39 %), sončnično olje.

*Iz ekološke pridelave./ Kmetijstvo izven EU. Kontrolira Certisys SI-EKO-03.

Hranilna vrednost Na 100 g
Energijska vrednost 1336 kJ/319 kcal
Maščobe <0,25 g
od tega:
nasičene maščobe <0,1 g
Ogljikovi hidrati 81 g
od tega:
sladkorji 62,2 g
Prehranske vlaknine 5,1 g
Beljakovine 1,4 g
Sol 0,015 g

Priljubljeni