All products

BEEPOWER Nitro Boost

Športni gel z medom, obogaten z rdečo peso in rdečo špinačo.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: vzdržljivost , energija
Oblika izdelka: gel
Pakiranje izdelka: gel z medom, 25 g, izdelek vsebuje eno porcijo
1,39 EUR
DODAJ V
Ste športnik ali športnica, ki natančno ve, po kolikšnem času ali razdalji, telo potrebuje dodaten vir energije za dosego načrtovanega končnega rezultata? Ali ste eden/ena tistih, ki tečete, kolesarite, plavate, hodite … brez časovnih ciljev, a z željo, da vedno dosežete cilj z dovolj moči in za osebno potrditev, da zmorete? Tako prvi kot drugi ali tretji po duši in športnih ambicijah, boste s športnim gelom BeePower nitro boost med aktivnostjo in po njej občutili še večje zadovoljstvo s samim sabo.

Akacijev med, ki ga je v gelu kar 60 %, je naravni vir ogljikovih hidratov, ki jih telo potrebuje za moč in eksplozivnost med športom. Izvleček rdeče špinače moči medu doda nitrate, izvleček ingverja pa v želodcu poskrbi za prijazno dobrodošlico koncentriranim sladkorjem.

Gel BeePower nitro boost se med športniki postavlja s postavo brez konzervansov, barvil in umetnih arom, medenim okusom in z močnim eksplozivnim značajem.
Gel zaužijte eno uro pred športno aktivnostjo z vsaj 2 dl vode. Glede na trajanje in intenziteto načrtovane aktivnosti, vaše pripravljenosti in telesnih mer zaužijte eno ali dve porciji. Ob daljši aktivnosti zaužijte dodatno porcijo na vsako uro. Z gelom, raztopljenim v 3 dcl vode, si lahko pripravite tudi izotonični napitek. Priporočena dnevna količina je do 4 porcije. Pred športno aktivnostjo, med in po njej poskrbite za zadosten vnos tekočine.

Opozorila:
Prekomerno uživanje izdelka lahko deluje odvajalno. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Sestavine: akacijev med 60 %, glukozni sirup, zgoščen sok rdeče pese, voda, izvleček rdeče špinače (Amaranthus hypocondriacus) (maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid), izvleček ingverja (Zingiber officinale), natrijev klorid, kalijev citrat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, niacin (vitamin B3). Brez konzervansov, barvil in umetnih arom.
 
Povprečna hranilna vrednost Na 100 g (4 porcije)* Na porcijo (25 g)**
Energijska vrednost 1274 kJ/300 kcal 319 kJ/75 kcal
Maščobe
Od tega
Nasičene
0 g
 
0 g
0 g
 
0 g
Ogljikovi hidrati
od tega
Sladkorji
73 g
 
58 g
18 g
 
14 g
Beljakovine 0 g 0 g
Sol 0,66 g 0,66 g
Na 100 g (4 porcije) Na porcijo (25 g) /PDV***
Niacin 9,6 mg 2,4 mg/15%
Izvleček rdeče špinače
od tega: nitrati
4,0 g
180 mg
500 mg
45 mg
Izvleček ingverja 1600 mg 400 mg
*Priporočena dnevna količina.
**Pakiranje vsebuje eno porcijo.
***Priporočen dnevni vnos.

Niacin prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Priljubljeni