All products

BEEPOWER Endurance

Športni gel z medom, obogaten z izvlečkom rožnega korena.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: vzdržljivost , energija
Oblika izdelka: gel
Pakiranje izdelka: gel z medom, 25 g, izdelek vsebuje eno porcijo
1,39 EUR
DODAJ V
Ste športnik ali športnica, ki natančno ve, po kolikšnem času ali razdalji, telo potrebuje dodaten vir energije za dosego načrtovanega končnega rezultata? Ali ste eden/ena tistih, ki tečete, kolesarite, plavate, hodite … brez časovnih ciljev, a z željo, da vedno dosežete, kar ste si zadali z dovolj moči za osebno potrditev, da zmorete? Tako prvi kot drugi ali tretji po duši in športnih ambicijah boste s športnim gelom BeePower endurance na osnovi medu in z dodanim izvlečkom rožnega korena med aktivnostjo in po njej občutili še večje zadovoljstvo s samim sabo.

Akacijev med, ki ga je v gelu kar 46 %, je naravni vir ogljikovih hidratov, ki jih telo potrebuje za vzdržljivost med športom. Izvleček rožnega korena dodatno prispeva k fizični zmogljivosti in kondiciji, izvleček ingverja pa v želodcu poskrbi za prijazno dobrodošlico s koncentriranim sladkorjem.

Gel BeePower endurance se med športniki postavlja brez konzervansov, barvil in umetnih arom, medenim okusom in energijsko polnim značajem.
Gel zaužijte eno uro pred športno aktivnostjo z vsaj 2 dl vode. Glede na trajanje in intenziteto načrtovane aktivnosti, vaše pripravljenosti in telesnih mer zaužijte eno ali dve porciji. Ob daljši aktivnosti zaužijte dodatno porcijo na vsako uro. Z gelom, raztopljenim v 3 dcl vode, si lahko pripravite tudi izotonični napitek. Priporočena dnevna količina je do 4 porcije. Pred športno aktivnostjo, med in po njej poskrbite za zadosten vnos tekočine.

Opozorila:
Prekomerno uživanje izdelka lahko deluje odvajalno. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Sestavine: akacijev med 46 %, glukozni sirup, voda, izvleček ingverja (Zingiber officinale), izvleček rožnega korena (Rhodiola rosea), zgoščeni sok limone, natrijev klorid, kalijev citrat, naravna aroma, niacin (vitamin B3). Brez konzervansov, barvil in umetnih arom.
 
Povprečna hranilna vrednost Na 100 g (4 porcije)* Na porcijo (25 g)**
Energijska vrednost 1278kJ/301 kcal 319 kJ/75 kcal
Maščobe
Od tega
Nasičene
0 g
 
0 g
0 g
 
0 g
Ogljikovi hidrati
od tega
Sladkorji
72 g

49 g
18 g

12 g
Beljakovine 0 g 0 g
Sol 0,65 0,16
Na 100 g (4 porcije) Na porcijo (25 g) /PDV***
Niacin 9,6 mg 2,4 mg /15%
Izvleček rožnega korena 600 mg 150 mg
Izvleček ingverja 1600 mg 400 mg
*Priporočena dnevna količina.
**Pakiranje vsebuje eno porcijo.
***Priporočen dnevni vnos. 

Niacin prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Rožni koren prispeva k fizični zmogljivosti in kondiciji ter h kognitivnim in psihičnim zmogljivostim. Ščiti tudi pred fizičnim stresom.

Priljubljeni