Komu je namenjena krema Apiremin?

  • Izboljšuje prekrvavitev kože in daje občutek ugodja.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Apiremin kremi

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Ker ne vsebuje parabenov, parafinov, silikonov, polietilen glikolov (PEG) in dodanih barvil.
Vsem, ki si želijo izboljšati prekrvavitev kože.
hexagon-right-small
O izdelku

Krema Apiremin s čebeljim strupom za prekrvavitev kože

33028-02-n-v1

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovKrema;tuba 50 ml;30 dni redne uporabe
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Kremo nanesite na želeno mesto v debelejšem sloju, vtrite 2-krat dnevno. Postopek ponavljamo 5 dni zaporedoma, nato sledi 2 do 3 dnevni premor.

Sestavine

Aqua, stearic acid, glycerin, isopropyl myristate, alcohol, paraffinum liquidum, camphor (2,5 %), cetyl alcohol, cetearyl alcohol, triethanolamine, bee venom (0,015 %), benzyl nicotinate (0,3 %), methyl salicylate (0,2 %), potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:APIREMIN KREMA
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
APIREMIN KREMA
Krema tuba 50 ml 30 dni redne uporabe
  • Izboljšuje prekrvavitev kože in daje občutek ugodja
  • Vsebuje 87,8 % sestavin naravnega izvora
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!