Anti-age kolageni v priročnem pakiranju

Priporočeno dnevno količino ene vrečke enostavno stresemo v 2 dl hladne tekočine in dobro premešamo.


KOLAGEN z vitaminom C
  • za lepe lase in čvrste nohte
  • vsebuje hidroliziran kolagen in vitamin C
  • govejega izvora
  • v prahu
Preizkusi


KOLAGENLIFT
  • za lepo in mladostno kožo
  • NatiCol® zmanjšuje gube ter poveča čvrstost in elastičnost kože
  • ribjega izvora
  • v prahu
Preizkusi
 


Anti-age kolageni za v vsako torbico!

Urejena zunanjost je ključna za našo samozavest in k temu zagotovo pripomorejo tudi sijoča koža, lepi nohti in gosti lasje. Zdi se, da je svež in mladosten videz pomemben na vsakem koraku – ne glede na to ali korakamo v petkah, sandalih ali športni obutvi.

Dnevni odmerek kolagena je na voljo tudi v vrečkah, priročni embalaži, ki jo lahko pospravimo v še tako majhno torbico. Za močne lase, negovane roke in sijočo kožo lahko tako skrbimo tudi, ko si privoščimo kavo med jutranjim sestankom, ob popoldanskem čaju s prijateljico, na kosilu z družino ali v osvežilnem napitku na težko pričakovanem dopustu. Kolagen v prahu in kolagenlift v vrečkah iz Medexa so učinkovita izbira za tvoj mladostni videz na poti! Tako lahko lažje hranimo svojo kožo s potrebnimi učinkovinami, tudi ko smo od doma ali ko nam primanjkuje časa. Brez dodanega sladkorja, umetnih barvil in arom.

Na preteklem LJFW, ljubljanskem tednu mode, so modni navdušenci lahko preverili, kako za svež in mladosten videz lahko skrbimo tudi ob modnih brveh.

Preberi več
 

Vloga kolagena v telesu

Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši. Upad kolagena v telesu se odraža tudi v oteženem gibanju, saj se zmanjšuje količina kolagena v sklepnem hrustancu in kitah ter tudi v mišičnih vlaknih, ki postajajo vedno manj prožna, mišična masa pa začne upadati. Ker ima kolagen v našem telesu zelo pomembno vlogo, je zelo zaželena sestavina tako kozmetičnih izdelkov kot tudi prehranskih dopolnil. Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila telesu zagotavljamo vir gradnikov lastnega kolagena


Preberi več
 

Hidrolizirani kolagen se v telesu najbolje absorbira

Študije o učinkovitosti hidroliziranega kolagena so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo, v veliki meri nepoškodovani prehajajo skozi črevesno steno ter iz črevesja prehajajo v kri. Molekule kolagena potujejo po krvnem obtoku in se nalagajo tam, kjer telo kolagen najbolj potrebuje. Izdelki iz Medexove linije kolagenov vsebujejo različne patentirane oblike hidroliziranega kolagena, ki se razlikujejo glede na namen uporabe. Preverite, kateri bi najbolje ustrezal vam!
 

Preveri


Priporočeno dnevno količino ene vrečke enostavno stresemo v 2 dl hladne tekočine in dobro premešamo.
Spletna trgovina

Medex priporoča

Priljubljeni