Poletetni "bestsellerji"

Za vas smo izbrali

Naše izdelke uporabljajo

Tika Hribar
lepotna blogerka in vplivnica
Kapsule Ceramidi in Hyaluron so zame odkritje desetletja. Ni kozmetičnega izdelka, ki naredi toliko za mojo kožo, kot ti dve lepotni dopolnili. Kolagen iz Medexa pa jemljem z namenom teka na dolge proge, kot enega izmed temeljev preventive pri upočasnjevanju staranja vseh tkiv - ne samo kože.
Gorazd Penko
direktor Maratona Franja BTC City in športni direktor ženske ekipe BTC City Ljubljana
Kolesarke in kolesarji KD Rog Medex izdelke redno uporabljajo na treningih in za doseganje visokih rezultatov na tekmovanjih. Kot najbolj zanimiv izdelek se je izkazal matični mleček. Pri vrhunskih športnikih bistveno vlogo igra imunski sistem. Ob napornih treningih in dirkah v vseh vremenskih razmerah hitro pride do oslabelosti imunskega sistema. Lahko potrdim, da s sistematičnim uživanjem matičnega mlečka dekleta krepijo imunski sistem in tako vsako leto premagujejo vedno večje napore kar se na koncu pokaže tudi pri rezultatih, ki so vsako leto boljši.
Petra Winschnurer
modna urednica Elle Slovenija
Prva stvar, ki sem jo opazila ali, bolje rečeno, občutila po tritedenskem rednem jemanju prehranskih dopolnil Ceramidi in Hyaluron, je bil mehak, svilnato gladek občutek na koži, ko sem se je dotaknila z dlanjo. Občutek te res prevzame, saj je pred teboj kar naenkrat dokaz, da se v koži oziroma na njej nekaj dobrega dogaja. Njena gladkost je primerljiva z gladkostjo kože po dobrem mehanskem ali encimskem pilingu, le da na njej ni prisotne reakcijske rdečice.
Iva Jarm
soustanoviteljica spletnega portala Kamzmulcem.si
Medex izdelki me spremljajo že iz mojega otroštva. Še danes se spominjam okusa in izgleda legendarnega Apisirupa in njegovih zdravilnih učinkov, o katerih je bila prepričana tudi moja mami. Ne more biti drugače kot da svojim otrokom tudi sama privoščim le najboljša dopolnila, ki prihajajo iz narave. Moji mulci od meseca pričetka šole in vrtca redno jemljejo izdelke Medex Junior. Mulki najbolj prija okus Gelée Royale Junior, s katerim zjutraj veselo nazdravlja, mulc pa pravzaprav nima favorita in uporablja po potrebi od Gelée royale, do Multivitamin sirupa, vedno in povsod pa imamo s seboj tudi Propolis Oral, ki hitro ublaži morebitno boleče grlo. Vsi izdelke Medex Junior preverjeno delujejo, pa še super okusa za mulce so!
Petra Kancler
glavna in odgovorna urednica revije Avenija
Že po 14 dneh uživanja Ceramidov sem opazila spremembe na koži: potreba po intenzivnem vlaženju ni tako močna (po naravi imam res zelo suho kožo), moja koža pa ni tako zategnjena, tudi če kdaj izpustim vlažilno nego. Zaradi Medexovega kolagena so se mi okrepili tudi lasje, še nikoli pa nisem imela lepših nohtov! Takega učinka samo s kremami, pa naj so bile še tako drage, do zdaj nisem dosegla.
Gaja Prestor
glasbenica in pevka
Zase sem našla pravi kolagen in sicer v obliki Kolagen lifta v tekočini. Okus? Odličen. Malce kisel, vendar zelo prijeten. Spominja me na sirup, ki sem ga pila kot otrok.
Špela Hočevar
modna stilistka in lepotna navdušenka
Kolagen Q+ sem izbrala, ker je v kapsulah in vedno pri roki. Dve kapsuli na dan, preženeta gube stran. Malo šale! Gube ne izginejo, so pa rezultati rednega, dolgoročnega jemanja kolagena definitivno vidni ... saj veste, tek na dolge proge. Vse za zdravo, lepo in čvrsto kožo!
Zala Zagoričnik
modna in lepotna blogerka
Moja jutranja rutina je okusen zajtrk, kavica, priprava na nov dan in moj novi spremljevalec, Kolagen lift. Tako preprosto je to! Najraje imam najraje kolagen v tekočini. Pri teh je ključen okus, zato sem izbrala Kolagen lift, ki mi je všeč zaradi blagega sadnega okusa.

Ne spreglejte

Novice

Tadej Pogačar in Medex: skupaj za čebelam prijazen svet

Združili smo moči s Tadejem Pogačarjem, trenutno vodilnim kolesarjem na svetovni lestvici. Postal je ambasador čebel, čebeljih pridelkov in čebelam prijaznega sveta. Preberite več o dogodku.

Preberi več

Priljubljeni