Kakovostni izdelki za dobro počutje

Za vas smo izbrali

Naše izdelke uporabljajo

Tika Hribar
lepotna blogerka in vplivnica
Kapsule Ceramidi in Hyaluron so zame odkritje desetletja. Ni kozmetičnega izdelka, ki naredi toliko za mojo kožo, kot ti dve lepotni dopolnili. Kolagen iz Medexa pa jemljem z namenom teka na dolge proge, kot enega izmed temeljev preventive pri upočasnjevanju staranja vseh tkiv - ne samo kože.
Gaja Prestor
glasbenica in pevka
Zase sem našla pravi kolagen in sicer v obliki Kolagen lifta v tekočini. Okus? Odličen. Malce kisel, vendar zelo prijeten. Spominja me na sirup, ki sem ga pila kot otrok.
Gorazd Penko
direktor Maratona Franja BTC City in športni direktor ženske ekipe BTC City Ljubljana
Kolesarke in kolesarji KD Rog Medex izdelke redno uporabljajo na treningih in za doseganje visokih rezultatov na tekmovanjih.
Petra Kancler
glavna in odgovorna urednica revije Avenija
Že po 14 dneh pa sem opazila tudi spremembe na koži: potreba po intenzivnem vlaženju ni tako močna (po naravi imam res zelo suho kožo), moja koža pa ni tako zategnjena, tudi če kdaj izpustim vlažilno nego. Okrepili so se moji lasje, še nikoli pa nisem imela lepših nohtov! Takega učinka samo s kremami, pa naj so bile še tako drage, do zdaj nisem dosegla.
Petra Windschurer
modna urednica Elle Slovenija
Prva stvar, ki sem jo opazila ali, bolje rečeno, občutila po tritedenskem rednem jemanju prehranskih dopolnil Ceramidi in Hylaroun, je bil mehak, svilnato gladek občutek na koži, ko sem se je dotaknila z dlanjo. Občutek te res prevzame, saj je pred teboj kar naenkrat dokaz, da se v koži oziroma na njej nekaj dobrega dogaja. Njena gladkost je primerljiva z gladkostjo kože po dobrem mehanskem ali encimskem pilingu, le da na njej ni prisotne reakcijske rdečice.
Špela Hočevar
modna stilistka in lepotna navdušenka
Kolagen Q+ sem izbrala, ker je v kapsulah in vedno pri roki. Dve kapsuli na dan, preženeta gube stran. Malo šale! Gube ne izginejo, so pa rezultati rednega, dolgoročnega jemanja kolagena definitivno vidni...saj veste, tek na dolge proge. Vse za zdravo, lepo in čvrsto kožo!
Zala Zagoričnik
modna in lepotna blogerka
Moja jutranja rutina je okusen zajtrk, kavica, priprava na nov dan in moj novi spremljevalec, Kolagen lift. Tako preprosto je to! Najraje imam kolagen v tekočini. Pri teh je ključen okus, zato sem izbrala Kolagen lift, ki mi je všeč zaradi blagega sadnega okusa.

Ne spreglejte

Novice

Hvala za zaupanje tudi v 2021!

Medex je prejemnik naziva Trusted Brand 2021 v kategoriji med in medeni izdelki!

Preberi več

Priljubljeni